Informace o zpracování osobních údajů pro klienty

Správce osobních údajů: Centrum Radosti IČ 02381559, Papratná 1998, Frenštát pod Radhoštěm
Kontaktní údaje správce: Zuzana Váňová telefon: 725 447 298, e-mail: info@centrumradosti.cz

Účel zpracování osobních údajů:

  • zpracování objednávek účasti na kurzech, fit klubech, seminářích a všechny záležitosti s tím spojené
  • marketingová komunikace, zasílání newsletterů a informativních zpráv
  • vyřízení dotazů a připomínek, zjištění spokojenosti

Právní základ zpracování osobních údajů:

  • oprávněný zájem správce na vyřizování objednávek klientů, na jejich informování, včetně zasílání marketingových zpráv, na zjištění kvality nabízeného zboží a služeb

Poskytování osobních údajů je smluvním požadavkem, aby bylo možné naplnit účely oprávněného zájmu správce.

Poskytnutí osobních údajů je

  • povinné pro vyřízení objednávky, pro marketingové účely a informování obecně
  • dobrovolné pro hodnocení  kurzu, fit klubu a seminářů zboží, zpracování připomínek a příspěvků do diskuse

VAŠE PRÁVA:

  • máte právo získat přístup ke svým osobním údajům, tedy získat potvrzení, zda Vaše osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány; pokud ano, máte právo získat přístup k těmto údajům a dalším konkrétním informacím
  • máte právo na opravu svých zpracovávaných osobních údajů, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracovánímůžete požadovat doplnění neúplných osobních údajů.
  • máte právo na výmaz osobních údajů v zákonem stanovených případech
  • máte právo na omezení zpracování osobních údajů v zákonem stanovených případech
  • můžete získat své osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a můžete předat své osobní údaje jinému správci
  • máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že správce osobních údajů zpracovává Vaše osobní údaje neoprávněně či jinak porušuje Vaše práva

Osobní údaje mohou být ověřovány nebo získávány i z veřejně dostupných zdrojů (obchodní rejstřík, registry propojené přes aplikaci ARES Ministerstva financí).

Osobní údaje jsou zpracovávány dle zákonných požadavků po dobu 5 let od vyřízení poslední objednávky.

K zabezpečení osobních údajů správce přijal vhodná technická a organizační opatření a přístup k nim mají pouze pověřené osoby.
Po uplynutí doby uchování osobních údajů budou tyto údaje vymazány.