Vítejte v Centru radosti

v Holešově

AKTUÁLNĚ Z NAŠEHO
CENTRA RADOSTI

Výstřižek  

Akce 50%

Tělesná analýza přístrojem Tanita

  • tuky, vnitřní tuky
  • metabolický věk
  • stupeň hydratace
  • svaly, kondice

Registrujte se tel.: 737 742 476.

Akce je omezena do 31. 5. 2017

Akce 50%

Tělesná analýza přístrojem Tanita

  • tuky, vnitřní tuky
  • metabolický věk
  • stupeň hydratace
  • svaly, kondice

Registrujte se tel.: 737 742 476.

Akce je omezena do 31. 5. 2017

Typ na zdravé mlsání

MOUČNÍK BEZ MOUKY

3 hrnky pomletých ovesných vloček, 2 bílé jogurty, 2 vajíčka, 3 nastrouhaná jablka, 1 lžička sody, 1 lžička skořice, 3 PL olivového oleje, 3 PL medu, hrst ořechů s brusinkami

Všechny suroviny smícháme a pečeme při 180° C asi 20 minut.

DATLOVÉ CUKROVÍ

300 g celozrnné hladké špaldové mouky, 100 g mletých mandlí, 200 g sušených datlí, 150 g rostlinného tuku, 100 g datlového sirupu, 40 ml rostlinného mléka, 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce mleté skořice, 1 lžíce kypřícího prášku do pečiva, špetka soli

Oříšková náplň

40 g oříškového másla, 10 g rýžového sirupu, popř. med, 20 ml mandlového (nebo jiného) mléka

Všechny ingredience by měly mít pokojovou teplotu. Jako první si nakrájíme sušené datle na hodně malé kousky. Poté je v míse smícháme společně se špaldovou moukou, mandlemi, skořicí, práškem do pečiva a solí. Přidáme máslo, datlový sirup, mléko a citrónovou šťávu a vše pečlivě propracujeme. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a uložíme do lednice na alespoň 1 hodinu (ideálně přes noc). Po uplynulé době vytáhneme těsto z lednice, lehce propracujeme a vyválíme z něj tenký plát. Z toho vykrajujeme kolečka, která pečeme při 160 ° C asi 10 minut. Než sníme, uchováváme v chladu.

 

 

 

Zdravé a chutné recepty přímo na tvůj stůl. Uvař si zdravě, chutně a jednoduše, díky mini kuchařce.

KONEC LETNÍHO KURZU

20160824_191332